Diskusné fórum pre Microsoft Train Simulator
Objekty - Verze k tisku

+- Diskusné fórum pre Microsoft Train Simulator (http://modely-msts.cz/forum)
+-- Fórum: MSTS (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Fórum: Railworks (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Téma: Objekty (/showthread.php?tid=136)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


Objekty - Hekl338 - 09-05-2010 01:03

Zalozim toto vlakno, nakolko uz viac ludi vie, ze sa pohravam s tymto simulatorom. Po precitani par navodov som sa teda odhodlal pre prvy export. Jedna sa o moj objekt, ktorey je na stranke do msts. Podarilo sa mi prist na takmer vsetko, okrem tiena, ktory nejako strajkuje, tak som ho zatial nepouzil. Osobne som vcelku spokojny s vysledkom. Tu mensie ukazky v hre: [Obrázek: t386900_zima.jpg] [Obrázek: t386899_noc.jpg] [Obrázek: t386898_leto.jpg]


RE: Objekty - IceMcLaren - 09-05-2010 10:15

Hekl to je nadhera. Daju sa v tomto simulatore stavat aj trate?


RE: Objekty - Ivan.ps - 09-05-2010 10:17

Hekl, super robota. Máš nádhernú grafiku, oproti niektorým screenom z českých objektov z RS fóra. Možno by bolo dobré napísať tvoju PC zostavu, aby sme konečne odhalili čím je to, že jedny screeny sú nádherné ako fotky a druhé zase úplne rozmazané....


RE: Objekty - bubko1111 - 09-05-2010 10:28

Jednu otazku by som mal : Dajú sa do tohto simulatora stahovat aj modely rušňov a pod.?


RE: Objekty - Hekl338 - 09-05-2010 10:58

Trate sa v RW stavat urcite daju, nejake uz som na RW fore videl na ukazku. Ohladne grafiky, ziaden zazrak zostavu nemam, dvojjadro, 2GB RAM. Robi to nastavenie grafiky a samotna graficka karta-Nvidia GTS250 (nie je to sice spicka, ale vie PhysX),tak aj nastavenia v RW samotnom. Trat je od SADa a i pri rozliseni 1440x900 a vsetkych detailoch na full dosahuje FPS 22-35, coz povazujem za velmi slusne. Objektov je do RW malo, hlavne teda ceskoslovenskych, ale verim, ze aj to sa casom zmeni.


RE: Objekty - dem - 09-05-2010 03:59

No hlavne že sa do toho pustil niekto kto to aj dokončí Smile


RE: Objekty - creatorz - 11-05-2010 06:57

tak RW je sám o sebe paráda to tieňovanie proste nemá chybu, hekl, super práca


RE: Objekty - Hekl338 - 11-05-2010 11:17

Podarilo sa mi konecne dosiahnut, aby model vrhal vlastny tien+do textury su aplikovane prirodzene tiene, tym je hotovo:
[Obrázek: t389708_Clipboard02.jpg]
Model obsahuje 4 stupne LOD, samotny tien ma stupne 3, nocny rezim, zimny rezim.


RE: Objekty - Ivan.ps - 12-05-2010 08:29

Super práca, konečne nejaký náš objekt, ktorý sa kvalitatívne vyrovná tým zahraničným!!!


RE: Objekty - dem - 12-05-2010 11:16

No a ja sa necham potom od Hekla preškoliť a možno nejaké moje modely budú aj v RW.