Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 1 hlasů - 5 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objekty
09-05-2010, 01:03
Příspěvek: #1
Objekty
Zalozim toto vlakno, nakolko uz viac ludi vie, ze sa pohravam s tymto simulatorom. Po precitani par navodov som sa teda odhodlal pre prvy export. Jedna sa o moj objekt, ktorey je na stranke do msts. Podarilo sa mi prist na takmer vsetko, okrem tiena, ktory nejako strajkuje, tak som ho zatial nepouzil. Osobne som vcelku spokojny s vysledkom. Tu mensie ukazky v hre: [Obrázek: t386900_zima.jpg] [Obrázek: t386899_noc.jpg] [Obrázek: t386898_leto.jpg]
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
09-05-2010, 10:15
Příspěvek: #2
RE: Objekty
Hekl to je nadhera. Daju sa v tomto simulatore stavat aj trate?
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
09-05-2010, 10:17
Příspěvek: #3
RE: Objekty
Hekl, super robota. Máš nádhernú grafiku, oproti niektorým screenom z českých objektov z RS fóra. Možno by bolo dobré napísať tvoju PC zostavu, aby sme konečne odhalili čím je to, že jedny screeny sú nádherné ako fotky a druhé zase úplne rozmazané....

Ivan Palacka
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
09-05-2010, 10:28
Příspěvek: #4
RE: Objekty
Jednu otazku by som mal : Dajú sa do tohto simulatora stahovat aj modely rušňov a pod.?

MSTS is THE BEST...Big Grin
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
09-05-2010, 10:58 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09-05-2010 12:12 od Hekl338.)
Příspěvek: #5
RE: Objekty
Trate sa v RW stavat urcite daju, nejake uz som na RW fore videl na ukazku. Ohladne grafiky, ziaden zazrak zostavu nemam, dvojjadro, 2GB RAM. Robi to nastavenie grafiky a samotna graficka karta-Nvidia GTS250 (nie je to sice spicka, ale vie PhysX),tak aj nastavenia v RW samotnom. Trat je od SADa a i pri rozliseni 1440x900 a vsetkych detailoch na full dosahuje FPS 22-35, coz povazujem za velmi slusne. Objektov je do RW malo, hlavne teda ceskoslovenskych, ale verim, ze aj to sa casom zmeni.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
09-05-2010, 03:59
Příspěvek: #6
RE: Objekty
No hlavne že sa do toho pustil niekto kto to aj dokončí Smile

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
11-05-2010, 06:57
Příspěvek: #7
RE: Objekty
tak RW je sám o sebe paráda to tieňovanie proste nemá chybu, hekl, super práca
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
11-05-2010, 11:17
Příspěvek: #8
RE: Objekty
Podarilo sa mi konecne dosiahnut, aby model vrhal vlastny tien+do textury su aplikovane prirodzene tiene, tym je hotovo:
[Obrázek: t389708_Clipboard02.jpg]
Model obsahuje 4 stupne LOD, samotny tien ma stupne 3, nocny rezim, zimny rezim.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
12-05-2010, 08:29
Příspěvek: #9
RE: Objekty
Super práca, konečne nejaký náš objekt, ktorý sa kvalitatívne vyrovná tým zahraničným!!!

Ivan Palacka
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
12-05-2010, 11:16
Příspěvek: #10
RE: Objekty
No a ja sa necham potom od Hekla preškoliť a možno nejaké moje modely budú aj v RW.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 2 hostů