Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 1 hlasů - 5 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objekty
19-06-2010, 04:18
Příspěvek: #31
RE: Objekty
Sklad je k stiahnutiu na webe.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
01-08-2010, 11:58
Příspěvek: #32
RE: Objekty
Poadarilo sa mi dostat do RW dalsi objekt:
[Obrázek: t453000_Clipboard01.jpg] [Obrázek: t453001_Clipboard02.jpg] [Obrázek: t453002_Clipboard03.jpg]
Ostava dokoncit LODy a nejake tie korekcie textur.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
02-08-2010, 01:58
Příspěvek: #33
RE: Objekty
Citát:..este by trebalo zistit ci sa daju aj trate previest do RW???
Trate sa previesť z MSTS do RW nedajú, jedine že by niekto na to vytvoril program

Citát:A kdo vie ci sa tam daju dat nejake markery ako do MSTS.

Markery sa dajú jednoducho vytvoriť programom Google Earth a potom preniesť do editora. Navyše je na internete dostupný program RWDecal, ktorý konvertuje screeny z GoogleEarth a vloží ich do zoznamu prvkov v danej trati. Potom si už len tieto screeny stačí vložiť do mapy a ukladať koľaje a objekty v okolí podľa nich. Začal som už so stavbou jednej trate a viem, že je to veľká pomoc aj v neplatenej verzii RWDecal.
[Obrázek: 1.jpg]
Navyše aj mapa terénu sa vytvára v RW oveľa jednoduchšie, stačí si stiahnuť údaje s terénom (*.hgt), skopírovať ich do zložky DEM v RailWorks a jedným klávesom (tuším T) sa terén vygeneruje priamo v editore

Mimochodom, Hekl robíš krásne objekty, tie z Diviak, Teplíc a Čremošného poznám aj z videnia a sú naozaj ako skutočné, klobúk dole Smile
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
02-08-2010, 06:51
Příspěvek: #34
RE: Objekty
Áno toto je v RW úplne super. Škoda len , že na to treba PC z NASA-.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
02-08-2010, 07:16
Příspěvek: #35
RE: Objekty
(02-08-2010 01:58)ddusann napsal(a):  
Citát:..este by trebalo zistit ci sa daju aj trate previest do RW???
Trate sa previesť z MSTS do RW nedajú, jedine že by niekto na to vytvoril program

Citát:A kdo vie ci sa tam daju dat nejake markery ako do MSTS.

Markery sa dajú jednoducho vytvoriť programom Google Earth a potom preniesť do editora. Navyše je na internete dostupný program RWDecal, ktorý konvertuje screeny z GoogleEarth a vloží ich do zoznamu prvkov v danej trati. Potom si už len tieto screeny stačí vložiť do mapy a ukladať koľaje a objekty v okolí podľa nich. Začal som už so stavbou jednej trate a viem, že je to veľká pomoc aj v neplatenej verzii RWDecal.
Navyše aj mapa terénu sa vytvára v RW oveľa jednoduchšie, stačí si stiahnuť údaje s terénom (*.hgt), skopírovať ich do zložky DEM v RailWorks a jedným klávesom (tuším T) sa terén vygeneruje priamo v editore

Mimochodom, Hekl robíš krásne objekty, tie z Diviak, Teplíc a Čremošného poznám aj z videnia a sú naozaj ako skutočné, klobúk dole Smile
Vdaka. Inac s tym terenom atd. som to nevedel.Nie je kdesi nejaky navod, krory by som pochopil aj ja?14
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
02-08-2010, 12:24
Příspěvek: #36
RE: Objekty
(02-08-2010 06:51)dem napsal(a):  Áno toto je v RW úplne super. Škoda len , že na to treba PC z NASA-.

Nemyslím si, že by hra vyžadovala nejakú vysokú konfiguráciu oproti dnešnému štandardu. Samozrejme, že čím lepšia mašina, tak tým lepšie to v hre vypadá, ale to je všade tak.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
02-08-2010, 12:27
Příspěvek: #37
RE: Objekty
No ja mám 2, xx neviem kolko procak 1GB ram grafika 258MB a môžem si hrať guličky.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
02-08-2010, 12:30
Příspěvek: #38
RE: Objekty
(02-08-2010 07:16)Hekl338 napsal(a):  Vdaka. Inac s tym terenom atd. som to nevedel.Nie je kdesi nejaky navod, krory by som pochopil aj ja?14

Ja som postupoval podľa návodu na stránke:
http://oko.clever.cz/~leos/railsim/novatrat/
Akurát, že dáta s terénom sú už zas na nejakej inej stránke, tie bude treba pohľadať.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
02-08-2010, 06:02 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02-08-2010 06:03 od Hekl338.)
Příspěvek: #39
RE: Objekty
Len akosi ten server NASA nefunguje, nejdeBig Grin Nemas kdesi prosim ta stiahnute tie *hgt?
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
02-08-2010, 06:57
Příspěvek: #40
RE: Objekty
(02-08-2010 06:02)Hekl338 napsal(a):  Len akosi ten server NASA nefunguje, nejdeBig Grin Nemas kdesi prosim ta stiahnute tie *hgt?

Mám len toto
http://www.ulozisko.sk/313345/N48_49E018_19.zip
pokrýva to oblasť celého stredného Slovenska, ale bude treba nájsť aj ten nasa sever pre ostatné oblasti.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 3 hostů