Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nastavenie msts
25-08-2011, 03:55 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25-08-2011 03:55 od Rybkins.)
Příspěvek: #11
RE: Nastavenie msts
No a nemohl by jsi zkusit nějak natočit video - Prosím!! Smile
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-08-2011, 04:03
Příspěvek: #12
RE: Nastavenie msts
Dosť by veci pomohlo, keby vieme, či to robí tá 242 s ostatnými vozňami. Vozeň bude zrejme v poriadku, inak by si ho neodpojil od druhého.

http://www.youtube.com/user/K6S310DR
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-08-2011, 04:18
Příspěvek: #13
RE: Nastavenie msts
No teď jsem si udělal vlak Ex 531 Hron dal tam ZSCS 240 a jako první vůz Bmeer a to samý... úplně, prostě to nejde za žádných podmínek odpojit, ještě zkusím jiný vlak s tou 242...
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-08-2011, 04:44
Příspěvek: #14
RE: Nastavenie msts
Keď odpájaš nechaj mašinu odbrzdenú, keď odpojíš tak by ti mala pomaličky a od vozov vzďalovať, tak čakaj až kým nezastane, nič nerob. Potom keď zastane tak zase ťahaj, ale málo, pod 1 kmh, keď už budeš v dostatočnej vzdialenosti tak ťahaj viac. Ak ti nepôjde na prvom stupne ťahať pod 1 kmh, tak si zabrzdi BP, daj jej ten prvý stupeň, a pomaly odbrzďuj BP a reguluj si to pomocou nej.

I mistr tesař se někdy utne.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-08-2011, 05:06
Příspěvek: #15
RE: Nastavenie msts
No zkusím, ale všechno je to zjednodušený #8 a ten nefunguje, ale zkusím s tím počkáním...
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-08-2011, 05:27
Příspěvek: #16
RE: Nastavenie msts
Píšeš, že to v posledních dnech řešíš u 40% vlaků. Znamená to, že předtím jsi tento problém neměl? Neinstaloval jsi si nějaké polské vozy? Nepřepsal se Ti default.wag polským (80cm)?
Když píšeš, že jsou spřáhla nastavena na 30 cm, myslíš tím jen řádek r0 nebo jsi zkontroloval i ostatní hodnoty v eng/wag a sd souborech?
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-08-2011, 06:33
Příspěvek: #17
RE: Nastavenie msts
Honza: Ode dneška - typuju, že od 99% lokomotiv neodpojím od 99% vagonů... Ne, předtím jsem tento problém neměl, no vozy jsem od Poláků instaloval naposledy 1.5 měsíce zpět, logicky jsem se snažil zkontrolovat všechno... až na ten default - a na co nenarazím: "80cm # Minimum couple distance" - a teď nejsem jistej zdali je to správně... Mohl by mi někdo poslat "možná správný" default na tadeas.r@gmail.com
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
20-12-2011, 12:33
Příspěvek: #18
RE: Nastavenie msts
Zdravím
Měl bych takový dotaz : dá se v ENG souboru lokomotivy upravit tlačítko bdělosti tak,aby se při překročení rychlosti nespustila záchranná brzda? Už jsem nad tím špekuloval,vymýšlel,přepisoval čísla v ENGu a už jsem to skoro měl (překročil jsem rychlost a nezastavilo mi to) jenže zase jsem tlačítko bdělosti vypínal pákou zvýšení/snížení rychlosti.
Jde to nějak nastavit,aby rychlost neměla vliv na tlačítko bdělosti a přitom se zvuk bdělosti vypínal jen tlačítkem bdělosti a až po těch cca 10 vteřinách by vlak zastavil?
Pokud někdo víte jak na to,prosím o radu.Děkuji
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
20-12-2011, 01:45 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20-12-2011 01:45 od 3michal.)
Příspěvek: #19
RE: Nastavenie msts
Kořa: Tu je o tom pomerne rozsiahla debata, aj návod nato, ako to odstrániť 4
http://modely-msts.cz/forum/showthread.php?tid=187

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
24-12-2011, 11:49
Příspěvek: #20
RE: Nastavenie msts
Zdravím,
Vím, že jsou Vánoce a MSTS by mělo jit stranou ale poprosím Vás o radu. Včera jsem nainstaloval na notas MSTS a trat 321. Všechny akt. upr. staniční hlašeni, update, bin všechno jsem udělal. Bohužel když najedu do menu a vyberu trasu, loko a zapnu start tak mi to po 2 min. schodí do Windows a vyskočí hláška, "chyba při nahravani databaze tratě". Nevíte v čem je problém. Seru se s stím od včerejšího večera ale už mě nic nenapadá.
Díky moc za radu a přeju hezké Vánoce.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů