Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
23-09-2011, 05:03 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23-09-2011 05:03 od 3michal.)
Příspěvek: #1
Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Tak už sa objavili aj prvé odporúčané nastavenia pre pár typov grafických kariet 1414
[Obrázek: grafrb.jpg]

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
23-09-2011, 05:05
Příspěvek: #2
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Neviem preco vydavaju taketo bludy ked plynulost hry nelezi len na grafickej karte ale treba brat do uvahy aj procak aj RAM-ku
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
23-09-2011, 05:08
Příspěvek: #3
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Samozrejme aj to bude mať vplyv

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
23-09-2011, 05:58
Příspěvek: #4
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Teda na to, že mi RW2 šlapala v pohodě na plný detaily, tak tohle se mi nehorázně seká při osekaným nastavení. Z optimalizace jsem zklamaný, ale to houpání kabiny je super.

Znáte mě možná pod těmito jmény: Edie a Jurajs_89.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
23-09-2011, 06:01
Příspěvek: #5
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
A akú máš zostavu?

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
23-09-2011, 07:12
Příspěvek: #6
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Tak a máme to tu, oficiálne na Steame
http://store.steampowered.com/app/24010/

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
23-09-2011, 07:20 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23-09-2011 07:55 od dem.)
Příspěvek: #7
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Mne to šlape tak isto ako RW2. No a povedal by som že ešte asi lepšie......To trhanie súpravy nie je také markantné.
Tak sa musím trochu poopraviť. Akonáhle som povolil prostredie 2012 tak to išlo markantne nahor nárokovo na hardware. Na plné detaili sa to nedá normálne hrať Smile Ale tak na polovičné bez problémov Smile Ale tie tiene to je prúser. Veľmi dobré Smile

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
24-09-2011, 01:26
Příspěvek: #8
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Takze som poskusal co sa dalo. Grafiku hodnotim ako podarenu, som spokojny. Ako sa dalo ocakavat, HW naroky sli dost hore. Na mojej starej plecke pri full detailoch mam problem sa otocit s kamerou14 Ale hlavny problem je, ze mam len 2GB RAM. Takze chce to skutocne dobru zostavu. Pozor, dobru myslim nie len dobre hodnoty HW, ale musi naozaj fungovat. To ze zoberie inu hru, neznamena, ze zvladne RW3. Na notebooky to podla mna vobec nie je. Jeden dokumentacny zo skusok:
[Obrázek: Clipboard02.jpg]
image hosting
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
24-09-2011, 08:33
Příspěvek: #9
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
RW3 je absolútne bomba....Od Hekla mám o dosť lepšiu zostavu postavenú práve tak ako píše Hekl, aby to spolupracovalo. Mám I5 4 jadro 3.3 Ghz takt na 4.6....GPU 1,5GB Nvidia a ram 8GB. OS Win7 64bit. A na maximálnych detailoch to seká okolo 30fps. Je to dosť badatelné to sekanie, ale ešte hratelné. Keď znížim AA tak to celkom ujde, ale zase ten dojem nie je taký. Takže naozaj neviem aké železo by na to malo ísť....Možno ešte jednu takú istú grafiku buchnúť do dual slim....

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
24-09-2011, 08:40 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24-09-2011 08:40 od 3michal.)
Příspěvek: #10
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Milan ono to je všetko aj o nastaveniach. Aby správne fungoval všetok hardvér dokopy. Na zle nastavenej zostave môže ísť hra oveľa horšie ako na slabšom PC ktorý je ale dobre nastavený. Takže nie je úplne všetko len o zostave ale aj o vyladení

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů