Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
24-09-2011, 10:13
Příspěvek: #21
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Zvyšovanie RAM pri 32 bit OS nemá význam. OS nevyužije len max 3GB. Preto odporúčam 64 bit OS. Ja mám 8 GB Ram a je mi to pri RW3 prd platné.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
24-09-2011, 11:44 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24-09-2011 11:44 od 3michal.)
Příspěvek: #22
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
(24-09-2011 02:48)Jirka Švehla napsal(a):  Lubosh: Neříkáš pravdu. Je to 3,6 GB.

Ale vraví pravdu, sám to tak mám tiež. 4 GB RAM ale keďže mám len XP 32 bit, rozoznáva mi to iba 3 GB RAM, žiadnych 3,6

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-09-2011, 03:46
Příspěvek: #23
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Ano, máte pravdu, moje chyba. Využije max 2^32.
Jinak na 64b jsme měli ve škole veliké problémy se připojovat přes VPN, a i i programy pro SQL jazyk, tak jsem musel migrovat zpátky na 32b.

Znáte mě možná pod těmito jmény: Edie a Jurajs_89.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-09-2011, 07:00
Příspěvek: #24
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Tak dnes som sa pokúšal rozchodiť RW 14 a narazil som na prvý problém. Jaksi miesto jedného veľkého "obrazu" mám 16 malých 707014 neviete niekto čím by to mohlo byť?
[Obrázek: di-W1FG.jpg]

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-09-2011, 07:45
Příspěvek: #25
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Nastavenie antialisungu na grafickej karte mas na hodnotu 16x niečo. Bohužial toto robí každému. Typujem, že máš Nvidiu GK.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-09-2011, 07:46
Příspěvek: #26
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Áno, obe veci mám ako píšeš.
Takže stačí to stiahnuť len na nižšiu hodnotu?

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-09-2011, 08:05
Příspěvek: #27
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Neviem ktorí antialiasing to presne robý. Či to je ten S kový, ale myslím, že Q čkový to nerobý, ibaže ani toľko nevyhladí.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-09-2011, 08:20 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30-09-2011 08:20 od Hekl338.)
Příspěvek: #28
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Toto robi S kovy AA. Nastavit bud Q, alebo RW3 hrat s nastavenim AA aplication controled a nastavit AA v menu hry. Zial AA ako takz funguje stejnak zle. Takze len cakam, ci bude oprava, alebo nie, pre mna je ta grafika neakceptovatelna.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-09-2011, 08:26
Příspěvek: #29
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Vyskúšam, ďakujem

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
10-10-2011, 07:05
Příspěvek: #30
RE: Railworks 3 alebo Train Simulator 2012
Odkial mas 151 023 v RW 3 kde si ju stiahol ci si ju prerobil do RW3 ?? aj ja chcem Sad
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 2 hostů