Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 1 hlasů - 5 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modely
13-02-2015, 10:28
Příspěvek: #11
RE: Modely
Prepáčte ale ja som si myslel že editor je v menu hry Big Grin Preto sa ospravedlňujem, funguje mi to.
Veľmi ĎAKUJEM Za Pomoc Smile

70
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
13-02-2015, 11:31
Příspěvek: #12
RE: Modely
Jeden myslel a ostatný sa po.........Môžme rozmýšľať kde je problém....Len potom nechápem prečo tvrdíte, že Vám to neukáže ani CB.....CB to musel ukázať.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
14-02-2015, 08:59 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14-02-2015 09:00 od P$vko.)
Příspěvek: #13
RE: Modely
No vieš ja som si CB stiahol až potom.
PRETOŽE SOM ZAČIATOČNÍK A NEVEDEL SOM AKÉ MI NA TO BUDE EŠTE TREBA PROGRAMY.

Konečne už všetkému chápem Big Grin
ĎAKUJEM !!

70
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
14-02-2015, 11:06
Příspěvek: #14
RE: Modely
Hlavné že sa točí........

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
14-02-2015, 05:19
Příspěvek: #15
RE: Modely
(14-02-2015 11:06)dem napsal(a):  Hlavné že sa točí........

Není tohle zbytečné...?
Problém je vyřešený...kolega poděkoval, tak není třeba se dál do něj navážet. Trochu nadhledu nad věcí by neuškodilo.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
14-02-2015, 06:38 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14-02-2015 06:44 od dem.)
Příspěvek: #16
RE: Modely
Práve si mi ho ukázal.......

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
23-12-2015, 07:52
Příspěvek: #17
RE: Modely
Dobry deň.Potreboval by som pomôcť. Mam hrozne rad vlaky preto mi oco stiahol MSTS. Potom som zistil ze idu do msts aj slovenske a ceske vlaky.preto som poprosil otca aby mi stiahol aspon dve lokomotivy.Tie boli funkčne. Lenze som chcel viacej lokomotiv . Tak som si všetko čital a pozeral videa.Stiahol som si lokomotivu 771 aj s kabinou a zvukmi.Dal som ju do spravnej složky opravil cestu k zvukom a kabíne. Otvoril som ConBuilder a lokomotiva tam bola dal som si na nu vagony a ulozil som to. Otvorim msts a co nevidim lokomotiva tam neni. Pozriem sa esteraz do sloziek a všetko je v poriadku. Počkam 2 hodiny a nič a preto som tu na fore. Prosim pomozte nechcem stravit Vianoce bez Msts.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
23-12-2015, 11:18 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23-12-2015 11:25 od dem.)
Příspěvek: #18
RE: Modely
Nič v zlom, ale skúsenosti ukazujú, že keď užívateľ napíše urobil som všetko tak ako sa má , tak to s 99 percent vôbec nie je pravda. Možno by nebolo odveci pozrieť hlásenie Conbuilderu o chybách.

[Obrázek: 87704.jpg]


Je to ten žltý výkričník vedľa nápisu ConBuilder.....


p.s: toto fórum už dávno neplní svoju funkciu a okrem mňa a líšiek sem už asi nikto nechodí. Takže ďalšie problémi pre lepšie riešenie doporučujem písať sem: http://forum.msts.cz/index.php

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
11-05-2016, 09:01 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11-05-2016 09:02 od 3michal.)
Příspěvek: #19
RE: Modely
Zdravím.
Chcel by som sa opýtať či má niekto podobný problém, prípadne či nevie ako ho odstrániť.
Pri jazde s modelmi 740,742,770/771 po prejdení na druhé - krátke stanovište stlačením 1 a uložení hry mi nikdy už uloženú hru nenačíta.
Nestretol sa s tým niekto? Problém nie je pri jazde iba s rušňom, ale len s vlakom. Pri jazde s dlhým čumákom a po save / load hru pekne obnoví, no po prejdení na druhé stanovište a save / load pri načítaní hra stále padne. Ak sa ale pred uložením vrátim späť na stanovište s dlhým čumákom opäť save/load fachčí v poriadku. Robí to každému, prípadne neviete kde môže byť problém?
Vďaka za pomoc.

Navštívte moju fotogalériu:
http://michaltrains.eu
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů