Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nejdú mi modely
29-06-2014, 10:35
Příspěvek: #1
Nejdú mi modely
Ahojte. Mám RW 4. Stiahol som si Pack 350 ZSSK V 1.3 .. Cez Utilities.exe som do hry pridal modely.. aj zvuky a kabínu .. Ale po spustení hry ich nikde nemôžem nájsť ... v čom je problém?
versions.txt v25.1b
.. to je asi verzia hry nieje problém tam ?
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
29-06-2014, 11:17
Příspěvek: #2
RE: Nejdú mi modely
Máš legálne RW4 ?

http://www.youtube.com/user/K6S310DR
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
29-06-2014, 11:27
Příspěvek: #3
RE: Nejdú mi modely
Nemám
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
29-06-2014, 11:33
Příspěvek: #4
RE: Nejdú mi modely
No vidíš, to je príčina problému.

http://www.youtube.com/user/K6S310DR
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
29-06-2014, 01:30
Příspěvek: #5
RE: Nejdú mi modely
Přitom zrovna teď se dal sehnat za nějakých sedm euro, což považuji za přijatelnou cenu 40
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
29-06-2014, 03:40
Příspěvek: #6
RE: Nejdú mi modely
Plánujem kúpu len som typ človeka, ktorý nerád platí za niečo čo si nevyskúša .. a trial alebo nejaké demo som nenašiel
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
24-09-2014, 03:55
Příspěvek: #7
RE: Nejdú mi modely
Dobrý den, jsem nainstaloval Train Simulator 2015, kdy požáry trasa není bunyków žádný most, když jsem klepněte na místo, které je odznak se zobrazí Roztoky stanice a zmizí, když nechcete PUSH prosím, pomozte, jak nainstalovat dvě věci, které jsem vám ukážu, jak někdo na fotografii vypadá jako myš při držení stanice nebo Tato budova nezmizí s hodinami

http://www.bankfotek.pl/image/1792630

http://www.bankfotek.pl/image/1792631
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
07-04-2016, 06:42
Příspěvek: #8
RE: Nejdú mi modely
(24-09-2014 03:55)Rali napsal(a):  Dobrý den, jsem nainstaloval Train Simulator 2015, kdy požáry trasa není bunyków žádný most, když jsem klepněte na místo, které je odznak se zobrazí Roztoky stanice a zmizí, když nechcete PUSH prosím, pomozte, jak nainstalovat dvě věci, které jsem vám ukážu, jak někdo na fotografii vypadá jako myš při držení stanice nebo Tato budova nezmizí s hodinami

http://www.bankfotek.pl/image/1792630

http://www.bankfotek.pl/image/1792631

Dej si grafiku na max.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů