Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gorila bug?
30-07-2014, 11:01
Příspěvek: #1
Bug Gorila bug?
Ahojte,

Neviem, či je to chyba lokomotívy, alebo ja niečo robím zle. Ale vložil som do čerstvého TS2014 gorilu a snažil sa ju nahodiť podľa readme ktorý k nej bol prilozeny a potom podla tohto videa: https://www.youtube.com/watch?v=Ij4wIxtsKhg, ale stále keď zapnem panel mi skočí prepínač smeru vpred a nedá sa s ním už manipulovať. Po prejdení celej procedúry ako je popísané v manuály prip. na linku ktorý je tam priložený na atlas lokomotív sa to vôbec nerozbehne.

P.S. Nainstalovane to mam cele aj loko, cab a soundview pre obe verzie CD aj ZSSK, hoci model CD side v TS menu pri vybere lokomotiv je, ked sa nacita hra vobec sa model nezobrazi. Pri instalacii do TS to chybu nehodilo, tak neviem.

Ak niečo robím zle, sorry že smo spravil zbytočnú tému.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-07-2014, 11:19
Příspěvek: #2
RE: Gorila bug?
Je potřeba mít nastavené expertní ovládání. Pak to bude chodit bez problémů.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-07-2014, 12:17
Příspěvek: #3
RE: Gorila bug?
A mať legálne RW.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-07-2014, 05:49
Příspěvek: #4
RE: Gorila bug?
Milan mám legálne RW. Ďakuem Michal, nevšimol som si že som mal zapnuté zjednodušené ovládanie, slovenská už beží ako hodinky. V tej českej verzií som na problém neprišiel zatiaľ tak sa na testovacej trati míňam s vagónmi, ktoré sa ťahajú samé 40
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-07-2014, 05:54
Příspěvek: #5
RE: Gorila bug?
Pokud jsou místo mašiny vidět jen spřáhla, tak není korektně nainstalovaná kabina a zvuky. Takže doporučuji reinstalovat.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-07-2014, 07:23
Příspěvek: #6
RE: Gorila bug?
Prehodil som to ešte raz a už to ide. Veľmi pekne ďakujem ešte raz!
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
30-07-2014, 07:56
Příspěvek: #7
RE: Gorila bug?
Ja som to spomenul len ako podmienku, nie ako tvrdenie , že ho nemáš.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů