Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chybějící koleje u ŽSR 130
15-04-2016, 08:44 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15-04-2016 08:46 od Percy12.)
Příspěvek: #1
Chybějící koleje u ŽSR 130
Zdravím, nainstaloval jsem si trať žsr130, vyzkoušel jsem a byl jsem zklamaný, jelikož na trati někde chybí koleje, ale někde nechybí. Nevíte někdo co s tím?
http://jpeg.cz/images/2016/04/15/nx46o.png
http://jpeg.cz/images/2016/04/15/u3vzT.png
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
17-04-2016, 06:47
Příspěvek: #2
RE: Chybějící koleje u ŽSR 130
(15-04-2016 08:44)Percy12 napsal(a):  Zdravím, nainstaloval jsem si trať žsr130, vyzkoušel jsem a byl jsem zklamaný, jelikož na trati někde chybí koleje, ale někde nechybí. Nevíte někdo co s tím?
http://jpeg.cz/images/2016/04/15/nx46o.png
http://jpeg.cz/images/2016/04/15/u3vzT.png

Asi používáš špatný Global. Měl by tam být k BP. Tam sice taky chyběly nějaké objekty, ale jen pár drobností. Nějaké zarážedlo a pár nějakých staveb. Pokud se Ti zobrazuje kolejiště takto, muselo před tím následovat několik hlášek. V těch hláškách je jednak objekt, který chybí, a hlavně cesta, kam jej doplnit. Ze screenu je vidět, že koleje tam položené jsou, protože jsou na nich zapojená návěstidla, která svítí. Jen se nezobrazují, protože chybí právě soubory v Shapes nebo Textures. A podle těch hlášek poznáš, jestli chybí v trati nebo v globalu.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
17-04-2016, 10:37
Příspěvek: #3
RE: Chybějící koleje u ŽSR 130
(17-04-2016 06:47)Francek napsal(a):  
(15-04-2016 08:44)Percy12 napsal(a):  Zdravím, nainstaloval jsem si trať žsr130, vyzkoušel jsem a byl jsem zklamaný, jelikož na trati někde chybí koleje, ale někde nechybí. Nevíte někdo co s tím?
http://jpeg.cz/images/2016/04/15/nx46o.png
http://jpeg.cz/images/2016/04/15/u3vzT.png

Asi používáš špatný Global. Měl by tam být k BP. Tam sice taky chyběly nějaké objekty, ale jen pár drobností. Nějaké zarážedlo a pár nějakých staveb. Pokud se Ti zobrazuje kolejiště takto, muselo před tím následovat několik hlášek. V těch hláškách je jednak objekt, který chybí, a hlavně cesta, kam jej doplnit. Ze screenu je vidět, že koleje tam položené jsou, protože jsou na nich zapojená návěstidla, která svítí. Jen se nezobrazují, protože chybí právě soubory v Shapes nebo Textures. A podle těch hlášek poznáš, jestli chybí v trati nebo v globalu.
Žádné hlášky to nehází 12
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
17-04-2016, 07:56
Příspěvek: #4
RE: Chybějící koleje u ŽSR 130
(17-04-2016 10:37)Percy12 napsal(a):  
(17-04-2016 06:47)Francek napsal(a):  
(15-04-2016 08:44)Percy12 napsal(a):  Zdravím, nainstaloval jsem si trať žsr130, vyzkoušel jsem a byl jsem zklamaný, jelikož na trati někde chybí koleje, ale někde nechybí. Nevíte někdo co s tím?
http://jpeg.cz/images/2016/04/15/nx46o.png
http://jpeg.cz/images/2016/04/15/u3vzT.png

Asi používáš špatný Global. Měl by tam být k BP. Tam sice taky chyběly nějaké objekty, ale jen pár drobností. Nějaké zarážedlo a pár nějakých staveb. Pokud se Ti zobrazuje kolejiště takto, muselo před tím následovat několik hlášek. V těch hláškách je jednak objekt, který chybí, a hlavně cesta, kam jej doplnit. Ze screenu je vidět, že koleje tam položené jsou, protože jsou na nich zapojená návěstidla, která svítí. Jen se nezobrazují, protože chybí právě soubory v Shapes nebo Textures. A podle těch hlášek poznáš, jestli chybí v trati nebo v globalu.
Žádné hlášky to nehází 12

Pokud se nezobrazují hlášky, teoreticky by tedy nestíhalo PC. To je ale v tomto případě nepravděpodobné, protože pokud se nemýlím, jde o oblast Štúrova a tam je zastavěné pouze kolejiště s pár objekty, které slouží jen jako kontrolní body. Pokus se otevřít trať v traťovém editoru. Jestli tam koleje budou nebo ne. To může dělat i grafická karta. Ale pokud je to bez hlášek, je určitě chyba na straně PC.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
19-04-2016, 06:40 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19-04-2016 06:47 od Percy12.)
Příspěvek: #5
RE: Chybějící koleje u ŽSR 130
Pochybuju že je chyba v nezvládání PC, trať 321 mi to zvládá bez problémů, když chci začínat v Bratislavě, tak to vyhodí tuto hlášku a nenačte se to.
http://jpeg.cz/images/2016/04/19/dXD9.png
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
19-04-2016, 10:16
Příspěvek: #6
RE: Chybějící koleje u ŽSR 130
A jsme doma! Trať ŽSR 130 je (byla) tvořena primárně pro MSTS. OR je vlastně úplně jiný sim a jen umí (někdy lépe a někdy hůře) využívat součásti MSTS.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
14-06-2016, 01:30
Příspěvek: #7
RE: Chybějící koleje u ŽSR 130
doma nejsme, nainstaloval jsem si trat BP, a dal to do složky BP (dříve jsem používal global který tam byl)
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů