Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem TRAFFIC v Msts editore
24-04-2017, 06:10
Příspěvek: #1
Problem TRAFFIC v Msts editore
Zdravím, chcel by som sa opýtať, či sa dá vitvoriť v aktivite viac než jedna počitačom riadená súprava ? Pretože ked vytvorím druhú tak mi vymaže tú prvú. Za odpoveď vopred ďakujem.....
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
24-04-2017, 08:40
Příspěvek: #2
RE: Problem TRAFFIC v Msts editore
Dá sa to. Postupuje sa presne tak isto ako pri prvej.....Ja som už editor neotvoril asi 10 rokov ,ale je tam možnosť pridať ďalšiu súpravu, určiť jej cestovný poriadok atď......

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-04-2017, 09:48
Příspěvek: #3
RE: Problem TRAFFIC v Msts editore
(24-04-2017 08:40)dem napsal(a):  Dá sa to. Postupuje sa presne tak isto ako pri prvej.....Ja som už editor neotvoril asi 10 rokov ,ale je tam možnosť pridať ďalšiu súpravu, určiť jej cestovný poriadok atď......

Diky kamo za odpoveď, čiže má to zmysel zistovať ako. Len musim prisť nato, preči mi to po pridaní druhého trafficu neukladá tem prvý. Mam windows 7 takže neviem či to nebude nastavením. V podstate problem je ten, že po pridaní iného trafficu mi nezobrazí v aktivite ten predošlý aj keď predtým išiel bez problemov. Po zbalení aktivity do suboru .apk, naslednom premazaní suborov path, activities, services a traffic a znovunačítaní suboru .apk nainštaluje len ten posledný traffic, ten predošlý tam proste nie je, takže neviem, v čom je chyba....
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-04-2017, 12:47
Příspěvek: #4
RE: Problem TRAFFIC v Msts editore
Já jsem MSTS taky neotevřel už léta, ale pokud se nemýlím, tak aktivita používá traffic soubor jen jeden. Ale v něm jsou uložené informace o všech traffic vlacích. Takže si zkontroluj, jestli opravdu přidáváš traffic vlak do stávajícího traffic souboru nebo té aktivitě přiřazuješ nový prázdný traffic soubor a tam máš nadefinovaný jen ten jeden nový vlak.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-04-2017, 06:21
Příspěvek: #5
RE: Problem TRAFFIC v Msts editore
(25-04-2017 12:47)Michal napsal(a):  Já jsem MSTS taky neotevřel už léta, ale pokud se nemýlím, tak aktivita používá traffic soubor jen jeden. Ale v něm jsou uložené informace o všech traffic vlacích. Takže si zkontroluj, jestli opravdu přidáváš traffic vlak do stávajícího traffic souboru nebo té aktivitě přiřazuješ nový prázdný traffic soubor a tam máš nadefinovaný jen ten jeden nový vlak.

Ano, ano Mišo, vo futbalovom slangu sa tomu hovorí, že " Střílíš a skóruješ !" Smile
Všetko funguje ako má, presne tam bol problem, traffic sa da vytvoriť len jeden a v ňom sa dajú vytvoriť viaceré počítačom riadené súpravy.
Velmi pekne ďakujem, snáď už nič nebude brániť vytvoreniu novej aktivity, ešte raz veľká vďaka (y)
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
26-04-2017, 06:54
Příspěvek: #6
RE: Problem TRAFFIC v Msts editore
(sorry za OT, ale musím.... děkuji oběma pánům za ukázkový vzor konstruktivní debaty a řešení problému, jaký se na forech vidí v poslední době čím dál tím míň)
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů