Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 1 hlasů - 5 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
modely Vlado
24-08-2010, 08:28 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24-08-2010 08:38 od Čouda.)
Příspěvek: #61
RE: modely Vlado
AHojda!

Měl bych prosbičku. Jak si nastavím u libovolné lokomotivy mačkání živáku nezávisle na návěsti, kterou přenáší (chci simulovat jakože nepřenáší, ale v msts se přenáší vždy - je možné jenom "vypnout" opakovač - "V") tak, jako to máte nastavenou u loko 773. Kdysi se na to někdo ptal, bylo mu odpovězeno: "Podívej se jak to máme nastaveno u 773", jenže z toho moudrý nejsem a mé znalosti nato nestačí. Poradil by někdo prosím?

Ještě sem zapoměl daší otázku, jak se dá nastavit vybavování VZ jenom pomocí tlačítka živáku?

Díky
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
28-08-2010, 07:27
Příspěvek: #62
RE: modely Vlado
Čoudo, cyklický reset Vigilance monitoru v pravidelných intervalech ( jízda bez přenosu) je udělán tak, že v cvf souboru vůbec není ASPECT RATIO DISPLAY ( opakovač). Pak se to opravdu chová tak jak má. Má to ale jednu chybu - takováto kabina pak musí mít i verzi s přenosem tak, aby jsi mohl jezdit i na kódovaných tratích a tyto kabiny pak přehazovat ručně a nebo mít dvojí engy. "V" a zhasínání opakovače má tu nevýhodu, že zase nevybavuješ v pravidelných intervalech VZ, ale zase máš jen jeden eng. Takže opět kompromisy.

Zkoušel jsem to přímo na té 773 - bez animovaného opakovače a s animovaným opakovačem.

Vybavení VZ jen pomocí živáku - fakt už si nejsem jistý, jestli to šlo, ale zatím jsem na to nikde nenarazil, takže lze předpokládat, že to asi nepůjde. A pokud ano, rád se přiučím.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
29-08-2010, 04:11
Příspěvek: #63
RE: modely Vlado
Jo takhle se věci mají, aha. No dobroš, já děkuju. Budu nad tím laborovat.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
09-01-2011, 04:35
Příspěvek: #64
RE: modely Vlado
Dobrý den
Zkuste se podívat na skin loko:zssk:110023 - v soubouru "S" je v názvu 110.023
a potvor tečka vykazuje chybu děkuji Jirka
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
09-01-2011, 04:43
Příspěvek: #65
RE: modely Vlado
(09-01-2011 04:35)Jiří Glogovský napsal(a):  Dobrý den
Zkuste se podívat na skin loko:zssk:110023 - v soubouru "S" je v názvu 110.023
a potvor tečka vykazuje chybu děkuji Jirka

Zrejme ťažko. Vlado sa už MSTS asi nevenuje...Takže si to uprav podomácky na kolene Smile

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-12-2014, 10:11
Příspěvek: #66
RE: modely Vlado
Zdravim hosi.
Neviem ako je to s modelmy Vlada,ale robim aktivitu pre trat 150 a padol,by mi tam vhod daky somarik,hladal som aj nejakeho,ale jedine co som nasol tak 736 od Vrbama,ktora je dobra,ale chcel som neco z NZ v blonsky Smile
A tunak u Vlada som sa docital,že zrobil dake modely,len niesu nikde na nete,tak neviete mi niekdo poradit ,kde ich najst?? Smile
Dakujem-
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů