Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
03-09-2011, 06:30 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05-09-2011 09:33 od Hekl338.)
Příspěvek: #1
Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
U Rumunov vyšli celkom kvalitne spracované obilňáky:
http://www.train-sim.ro/index.php?option...&Itemid=32

Moja fotogaléria
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
03-09-2011, 11:14
Příspěvek: #2
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
Na to, že nepoužil textúru 2048, je to slušná robota, ale nemôžem si pomôcť, na každom vozni mi vadí tieň pri prestavovačoch.

http://www.youtube.com/user/K6S310DR
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
04-09-2011, 10:05
Příspěvek: #3
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
Dobrý den všem.
Neměl byste někdo prosím odkazy na zahraniční tratě, které by byli i s trainsetem?
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
04-09-2011, 10:11
Příspěvek: #4
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
(21-08-2011 08:14)duuso napsal(a):  Každý jeden archív až na verziu tuším 5-5.3 je samostatná verzia, nič netreba updatovať. V prípade verzie 6 je to tiež samostatný balík obsahujúci doplnky do globalu, sound a samotnú trať, poviem Vám je to pekné "poježdení". Ja osobne najradšej jazdím aktivity na úseku trati č.70 Szob-Vác-Budapest Keleti, čo je vlastne pokračovanie 130-ky.
Zdravím, mám problém při spuštění tratě Alföld 6. Při nainstalování samotné tratě, x tracks, newroads, update a binu se při spuštění tratě
objeví okno s "Failed to load material palette". Nevím, jestli mi třeba
nechybí něco s předchozích verzí tratě. V editoru se mi ukáže bez problému i s aktivitami. Můžete mi, prosím, poradit, v čem dělám chybu?
Děkuji.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
04-09-2011, 04:56
Příspěvek: #5
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
Ak si to inštaloval v tom poradí ako si písal, tak chyba môže byť tam.....Odporúčam čistú inštaláciu, update, bin , xtrack, newroads a potom alfold6.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
04-09-2011, 07:15
Příspěvek: #6
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
(04-09-2011 10:05)fíííííra napsal(a):  Dobrý den všem.
Neměl byste někdo prosím odkazy na zahraniční tratě, které by byli i s trainsetem?
http://snooker-results.ch/trainsimulator...ase_id=160
Alebo potom zaplatiť ProTrainy.

Moja fotogaléria
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
04-09-2011, 07:19
Příspěvek: #7
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
Z maďarčiny neviem ani ň, ale tiež som so spustením trate nemal problémy. Skôr ma trápia chýbajúce zvuky v trati a absencia niektorých vozidiel, ktoré by tam mali podľa consistov byť.

http://www.youtube.com/user/K6S310DR
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
04-09-2011, 08:06
Příspěvek: #8
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
Nie RObo. Oni majú niečo podobné ako Trainset BP. Volá sa to acthu. Tie balíčky keď si stiahneš, tak potom všetky ich atchu consisty ti budú fungovať. Ale uprimne povedané je v tom väčší brajgel ako v BP.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
04-09-2011, 08:11 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04-09-2011 08:12 od duuso.)
Příspěvek: #9
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
Ale podstatné je, že to fachčí. Ja to potvrdzujem lebo maďarské trate, resp. aktivity jazdím často.

Moja fotogaléria
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
04-09-2011, 08:15
Příspěvek: #10
RE: Odkazy na addony /zahraničné aj domáce/
Ano jazdiť to jazdí. Aktivity ktoré sú stavané na acthu idú všetky. Ale je to rozdielne PC od PC. Neviem čo spôsobuje ten rozdiel, ale na niektorých inštaláciách acthu vyhodí kopec chybových hlášok. Keď si dám acthu prebehnúť cez CB tak mi nájde neskutočné množstvo chýb v tom trainsete...Jadra som už na to upozornil.

Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů