Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PA 300
21-01-2012, 07:52 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21-01-2012 08:04 od Hekl338.)
Příspěvek: #11
RE: PA 300
Tak uz je v hre:
[Obrázek: di-43C3.jpg]
Cele to ma skoro 20k poly, takze asi by to chcelo aj nejaky ten LOD, zeBig Grin
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
21-01-2012, 08:05
Příspěvek: #12
RE: PA 300
Ale vyzerá to dobre, bude to dobré aj ako traffic a určite sa bude dať aj menšia aktivitka.

Moja fotogaléria
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
21-01-2012, 08:16
Příspěvek: #13
RE: PA 300
Keby mal náhodou niekto možnosť urobiť statický cab, navrhol by som fotiť od hornej časti pultu, kde by bolo vidieť len rýchlomer a manometre.

http://www.youtube.com/user/K6S310DR
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
13-02-2012, 09:31 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13-02-2012 09:32 od Hekl338.)
Příspěvek: #14
RE: PA 300
PA je vonku. Balik obsahuje aj kab, ktory spracovali nebulus a duuso, za co im patri vdaka. Zvuky su linknute na 831. Model ma LODy. A este raz vdaka Vojtikovi Jirmanovi za model.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
15-02-2012, 03:04
Příspěvek: #15
RE: PA 300
Pěkné. Ale dovolím si menší ot. Kdybych chtěl, SAMOZŘEJMNĚ SE SOUHLASEM AUTORA, převést textury z trs do msts, co je třeba udělat?
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
15-02-2012, 05:17 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16-02-2012 05:13 od Hekl338.)
Příspěvek: #16
RE: PA 300
(15-02-2012 03:04)mstspařmen napsal(a):  Pěkné. Ale dovolím si menší ot. Kdybych chtěl, SAMOZŘEJMNĚ SE SOUHLASEM AUTORA, převést textury z trs do msts, co je třeba udělat?
Nainštalovať TRAINZ a vypýtať si povolenie od autora textúr-presne to čo v opačnom garde s MSTS trainzáci až na výnimky nepoznajú.11


OT som premazal, tak prosim nezacinajte dalsie osocovanie MSTS versuz trainz! MOD

Moja fotogaléria
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
18-02-2012, 11:56
Příspěvek: #17
RE: PA 300
Bolo opravene exe modelu PA 300, nesiel totiz nocny kab, na co upozrnil Dusan. Takze mozte stiahnut znovu prip., uz to funguje3
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
29-06-2012, 11:31
Příspěvek: #18
RE: PA 300
Zdravím,bol by niekto ochotný spraviť aspon statický cab na PAčko keby poskitnem foto? Diks.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
01-07-2012, 05:52
Příspěvek: #19
RE: PA 300
(29-06-2012 11:31)dres napsal(a):  Zdravím,bol by niekto ochotný spraviť aspon statický cab na PAčko keby poskitnem foto? Diks.
Teplo je, Ty by si neskúsil ?

Moja fotogaléria
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů