Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 hlasů - 0 průměrně
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problém s addonmy
24-01-2016, 02:10
Příspěvek: #1
Problém s addonmy
Zdravím mám problém stiahol som si všetky objekty aj vlaky aj mapu všetko som nainštaloval správne a stále mi vypisuje toto: http://imgur.com/1lU3J6W aj ked si stiahnem iné addony zahraničné tiež mi vypisuje toto: http://imgur.com/TCBFFom
Railworks mám kúpené.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
24-01-2016, 07:47
Příspěvek: #2
RE: Problém s addonmy
(24-01-2016 02:10)adam55512 napsal(a):  Zdravím mám problém stiahol som si všetky objekty aj vlaky aj mapu všetko som nainštaloval správne a stále mi vypisuje toto: http://imgur.com/1lU3J6W aj ked si stiahnem iné addony zahraničné tiež mi vypisuje toto: http://imgur.com/TCBFFom
Railworks mám kúpené.
Vsetko zrejme nie, ked ti to hlasi chybajuce vozidla. Nenapisal si nic, len ze ti to chyba. Ale kde, aky scenar, aka trat... Vestecku gulu tu nemame. Ale poradim ti, ako zacat napriklad
http://www.strejda-google.cz/#HL+DB+BR+218+railworks
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-01-2016, 04:32
Příspěvek: #3
RE: Problém s addonmy
CZ ČD A 19-41 026-9 v zelenobílem nátěru a tento addon nájdem kde hladal som to všade a nikde to neviem nájst dal som to do googlu a ked som aj našiel nejaký link tak už ten link neexistoval
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
25-01-2016, 05:57 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25-01-2016 06:01 od Hekl338.)
Příspěvek: #4
RE: Problém s addonmy
Uznavam, ze s tym voznom to je "zlozitejsie", predsa len, uz treba trosku citat viac. Gugel vyhodi tento odkaz http://www.railsimulator.simtrains.eu/vi...f=6&t=154, kde modely prezentoval Vlastik. No a ked sa pozries do kazdeho jeho prispevku ma tam napisane ako podpis:
Moje screny najdete ve velkém zde:
http://vlastinekmsts.rajce.idnes.cz/
Moje videa zase zde:
http://www.youtube.com/channel/UCNTpnKPmdH37zaLsZSuVApw
Moje modely do hry zase zde:
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/dl
Cize kliknutim na posledny odkaz sa dostanes par klikmi na danej stranke sem http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/d...-vozy-pack Smile
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
18-02-2016, 05:43
Příspěvek: #5
RE: Problém s addonmy
Dakujem veľmi pekne Smile Musím lepšie hladať nabudúce Big Grin
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
03-03-2016, 04:23
Příspěvek: #6
RE: Problém s addonmy
A aby som to mohol hrať potrebujem nejaké DLC??
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
28-09-2016, 01:10 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08-10-2016 11:38 od RomanMY.)
Příspěvek: #7
RE: Problém s addonmy
Tak u mne uz OK.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
08-01-2018, 06:34
Příspěvek: #8
RE: Problém s addonmy
Ja nevidim v Train simulator 2018 (2017) pack zssk350, pritom to nainstalovalo. Kde je problem ?
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
Odpovědět 


Skok na fórum:


Uživatelé prohlížející toto vlákno: 1 hostů